Västerbottensmedjan

Västerbottensmedjan eller Tankesmedjan Västerbotten är ett oberoende konservativt magasin och forum för opinionsbildning, för främjandet av reformvänlig konservatism och lokaldemokrati. Vi verkar för att vidga debatten och tillföra nya perspektiv i ett – på ledarsida – annars ganska likriktat Västerbottniskt medielandskap.

På den här nätpublikationen bedriver vi opinionsbildning med artiklar och texter, men utanför nätet arrangerar vi också föreläsningar och träffar för de som i allmänhet är intresserade av konservatism – i synnerhet socialkonservatism – och vår politiska samtid.

Prenumerera helt gratis

En gratis prenumeration är det bästa sättet att inte behöva missa intressanta inslag och inlägg på den här sidan. Det är helt kostnadsfritt att prenumerera och du betalar ingenting. Du behöver bara ange en fungerande e-postadress för att få nya, brännheta alster direkt i inkorgen.

Redaktion

Ola Westermark, Redaktör.
vasterbottensmedjan@outlook.com

Medarbetare

Vi söker alltid duktiga skribenter, krönikörer och debattörer som vill medverka på vår sajt. Är du intresserad av att bidra? Klicka här.

Kontakta Redaktionen.

Annonser